0: Alinea segments; Alt-clic: neteja la seleccióeAlinea el segment de la via a la referència de manera que es conserva la seva longitud.Alinea els segments de la via amb la referència de manera que els angles dels segments adjacents es conservin.
Com a conseqüència, la longitud dels segments alineats canviarà.)
Darrer consell: Hi ha una manera simple per començar: Alt-Clic sobre qualsevol punt del mapa.
A
:

U

AlignWays us ajudarà a alinear dos segments de via. Això pot ser útil quan, per exemple, traceu el contron d''un edifici i voleu que els seus costats siguin paral·lels a un carrer o un carretera.

Alguns consells que us poden ajudar abans de començar:

?Afegeix la modalitat d''alineació d''angles invariablesAlinea els sements d''una viaAlinea segments de via: Maneres Alinea vies6Tauler de control de l''alineació de vies (AlignWayS)Manera d''alinear viesAlinea segment de via Alinea amb:*Missatge d''AlignWays (Alineació de vies)=AlignWayS (Alineament de vies): L''alineament no és possibleConsells per alinear viesAlineació de vies: Novetats...dL''alineació produïria nodes situats fóra dels límits del món.. L''alineació no és possible. cUn punt d''intersecció cauria fora dels nodes adjacents. Aquesta possibilitat no està suportada. Angle conservatNavegador no suportatKClic: selecciona el segment de via a alinear; Alt-clic: neteja la seleccióUCtrl-Clic: selecciona el segment de via de referència; Alt-clic: neteja la selecciódCtrl-Clic: selecciona el segment de via de referència; Clic: selecciona el segment de via a alineareCtrl-clic: selecciona el segment de via de referència; Click: selecciona el segment de via a alinearNo tornar a mostrar aixòPreparatLongitud conservada^Fa paral·lels un parell de segments de via rotant un dels dos al voltant d''un punt escollit.!Paràmetre "{0}" no ha de ser nulSi us plau seleccioneu dos segments que no comparteixin cap node. Alternativamen poseu el centre de rotació sobre el seu node comú. jSi us plau, seleccioneu dos segments que no comparteixin cap node o establiu com a centre el node comú. El segment de referència No pot ser el mateix que el segment a alinear. Si us plau, escolliu un segment de referència diferent.yEl segment a alinear no pot ser el mateix que el de referència. Si us plau, escolliu un segment diferent per ser alineatL''alineació no és possible preservant els angles dels segments units. Heu d''escollir entre utilitzar el mètode d''alineació que ''conserva la longitud'' o seleccionar altres segments. Hi ha com a mínim un extrem que no és un punt central de l''anineació que uneix més d''un segment de la via. No és possible fer l''alineació preservant els angles. 6Aquest tauler s''activa en mode d''alineació de vies: Eina: {0}$Ha hagut un problema no documentat. (Vàries millores i correccions d''errorsBenvingut a
AlignWayS Plugin

...que hauria d''anomenar-se
connector AlignWayS(egments) ... Novetats...