Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#1422 closed enhancement (fixed)

Osmarender: More rendering problems (fix included)

Reported by: R2D2_C3PO Owned by: osm@…
Priority: major Milestone:
Component: osmarender Version:
Keywords: Cc:

Description

Today I found some more rendering problems and fixed them:

The area for tourism=attraction is not rendered when a highway=* attribute is present or when area=no is set. Previously this had lead to a problem with a bridge which was not a completely straight line.

For tourism=attraction and amenity=place_of_worship or historic=ruins only one name is rendered and not two times in different colors.

When building=yes and amenity=fuel are set the text is correctly offset.

I'll probably fix more errors the next days (at least if I notice more problems). Should I file a new bug for each patch or just reopen this one?

BTW: osm-map-features-z10.xml and z11 seem to be unused. Perhaps they should be removed, so they don't have to be patched for changed features.

Attachments (1)

more_rendering_fixes.diff (7.1 KB) - added by R2D2_C3PO 10 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (2)

Changed 10 years ago by R2D2_C3PO

Attachment: more_rendering_fixes.diff added

comment:1 Changed 10 years ago by osm@…

Resolution: fixed
Status: newclosed

Hi. The patch looks good to me, applies cleanly and is commited as r12490. You might want to apply for an svn account...

I don't care if you reopen this bug or open new bugs. Both works for me.

z10 and z11 are indeed unused by T@h. I'm not sure why they are still around. You might want to ask that one on the t@h mailing list.

Note: See TracTickets for help on using tickets.