Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#1774 closed defect (fixed)

first node of a new way not connected to existing way after upload

Reported by: stephan75 Owned by: cbro@…
Priority: critical Milestone:
Component: merkaartor Version:
Keywords: Cc: merkaartor@…

Description

Try this (merkaartor 0.13.2 in WinXP):

download an area with some existing streets.

create a new way with the first node directly on an existing way, so that merkaartor shows a fine line to indicate that you can click exactly on this way when your mouse pointer hovers over it. End the way where you want.

verify whether the new way is connected to the existing way by selecting the move mode: move the first node of the new way, so the old way has to be dragged as well.

select undo after that to have the new way like it has to be.

upload the data to the OSM server.

Close merkaartor and reload the area with any editor you want.

Is the first node of the new way still connected with the old way? try the move mode!

In several times I had new ways that were not connected with old ways AFTER upload.

Can anyone confirm this?

Change History (3)

comment:1 Changed 10 years ago by Chris Browet

Cc: merkaartor@… added

Forwarding to the list for comments.

comment:2 Changed 10 years ago by osm@…

I can confirm this, also 0.13.2 on WinXP.

comment:3 Changed 10 years ago by Chris Browet

Resolution: fixed
Status: newclosed

(In [14875]) FIX : First node of a new way not connected to existing way after upload (fixes #1774; fixes #1780)

Note: See TracTickets for help on using tickets.