Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#1802 closed defect (worksforme)

multipolygon not working in mapnik

Reported by: dieterdreist Owned by: steve8@…
Priority: critical Milestone:
Component: mapnik Version:
Keywords: multipolygon Cc:

Description

multipolygons are not displayed correctly in mapnik, see here for an example (switch to t@h to see the difference): http://www.openstreetmap.org/?lat=41.890489&lon=12.49229&zoom=18&layers=B000FTF

Change History (9)

comment:1 Changed 10 years ago by nhoffmann@…

I don't know if it helps: Display of those multipolygons seem to be ok up to zoom 13.

comment:2 Changed 10 years ago by Astrofreak85

same problem here: http://www.openstreetmap.org/?lat=51.16632&lon=13.67849&zoom=16&layers=B000FTF

but I think this is not a problem of multipolygons, but something with highway=pedestrian, area=yes wich seems to be rendered above building=yes, beginning on zoom 14 and above

comment:3 Changed 10 years ago by Shaun McDonald

this is probably a problem with the osm2pgsql import of the diffs, once the weekly import is done, it should be fixed until it is edited again.

comment:4 Changed 10 years ago by Astrofreak85

the things on me link had been edited last friday

comment:5 in reply to:  2 Changed 10 years ago by dieterdreist

Replying to Astrofreak85:

same problem here: http://www.openstreetmap.org/?lat=51.16632&lon=13.67849&zoom=16&layers=B000FTF

but I think this is not a problem of multipolygons, but something with highway=pedestrian, area=yes wich seems to be rendered above building=yes, beginning on zoom 14 and above

If the multipolygon was working the render order would not be a problem. There is a problem with multipolygons, similar problem here (no pedestrian, but island and lake, switch to t@h to understand): http://www.informationfreeway.org/?lat=48.51691760053402&lon=9.053587186936719&zoom=17&layers=00000F0B0F

comment:6 in reply to:  1 Changed 10 years ago by dieterdreist

Replying to nhoffmann@spamfence.net:

I don't know if it helps: Display of those multipolygons seem to be ok up to zoom 13.

No, that was just a sideeffect of not rendering every level at once. Now it is gone in low levels as well :(

comment:7 in reply to:  3 Changed 10 years ago by dieterdreist

Replying to smsm1:

this is probably a problem with the osm2pgsql import of the diffs, once the weekly import is done, it should be fixed until it is edited again.

unfortunately this doesn't seem to be the case, as the edit is from 3rd of May and the error is still persistent.

comment:8 Changed 10 years ago by dieterdreist

Priority: majorcritical

I changed the priority because this seems quite important to me.

comment:9 Changed 10 years ago by dieterdreist

Resolution: worksforme
Status: newclosed

seems fixed, sorry.

Note: See TracTickets for help on using tickets.