Opened 6 years ago

Closed 4 years ago

#2612 closed defect (wontfix)

XAPI not returning tags with colons

Reported by: Ldp Owned by: 80n80n@…
Priority: critical Milestone:
Component: xapi Version:
Keywords: Cc:


I fetched*%5B3dshapes:note=Incomplete%20outline%5D

And received a file with 2 ways (and associated nodes). The ways were missing the tags with a colon in the key value.

Nodes etc left off, for brevity:

  <way id='44173855' user='3dShapes' uid='195219' timestamp='2009-11-12T13:25:58Z' version='1' changeset='3098117'>
    <nd ref='561158809'/>
    <nd ref='561157901'/>
    <nd ref='561158808'/>
    <nd ref='561158809'/>
    <tag k='building' v='yes'/>
    <tag k='source' v='3dShapes'/>
  <way id='44173896' user='3dShapes' uid='195219' timestamp='2009-11-12T13:26:07Z' version='1' changeset='3098117'>
    <nd ref='561157898'/>
    <nd ref='561157895'/>
    <nd ref='561157904'/>
    <nd ref='561157898'/>
    <tag k='building' v='yes'/>
    <tag k='source' v='3dShapes'/>

Links to these objects, which show these tags are present on the actual objects:

Suffice to say, if I download objects with such tags, work with them, and upload the results, there's a loss of information.

Change History (1)

comment:1 Changed 4 years ago by pnorman

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed

Closing as this relates to the old XAPI which is no longer maintained. The new jxapi can be found at and issues should be reported there.

Note: See TracTickets for help on using tickets.