Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#2622 closed defect (worksforme)

Admin Layer Has Background Fill

Reported by: jfuredy Owned by: mapnik-team@…
Priority: major Milestone:
Component: mapnik Version:
Keywords: Cc:

Description

The Admin Boundary for the city of Chandler, AZ has on odd fill pattern that is obscuring all underlying map imagery at zoom levels of 14 or higher. At level 13 or lower the fill is not rendered, so you can see all map data. You can see the problem here: http://www.openstreetmap.org/?lat=33.35224&lon=-111.84764&zoom=15&layers=B000FTF

I have compared all of the tags (using Potlatch) of the Boundary to adjacent Tempe, AZ and everything appears to be identical, but Tempe renders fine, and Chandler has this obscuring fill. I don't know if this is a rendering problem, or a tagging problem, but something is clearly wrong.

Change History (3)

comment:1 Changed 9 years ago by Bobkare

Component: osmarendermapnik
Owner: changed from osm@… to mapnik-team@…

Looks to me like this is misfiled, the error seems to be in mapnik not osmarender.

comment:2 Changed 9 years ago by Ldp

This is not an admin boundary leak. In the sense that it's not filled with the same style as an admin boundary. What you are seeing is (probably) a unclassified/residential area leaking. As to how that got applied to the boundary relation*, beats me.

You can see it is happening to the relation and not to the outer way, because the holes in the multipolygon are not filled white.

comment:3 Changed 9 years ago by Ldp

Resolution: worksforme
Status: newclosed

I guess this got fixed in the data, since it's no longer showing on the map.

Note: See TracTickets for help on using tickets.