Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#2960 closed defect (wontfix)

Merkaartor does not load Sat Backgrounds

Reported by: deltabrasil Owned by: cbro@…
Priority: major Milestone:
Component: merkaartor Version:
Keywords: Cc:

Description

Merkaartor 0.15.3 does not load Sattelite backgrounds any more (Yahoo keeps Merkaartor blank and even if i want to use Digitalglobe or others i wont have sucess).

Digitalglobe will return a gray picture in seconds, Yahoo stays blank (WMZ and tiled). What to do?

Attachments (2)

Image1.png (53.1 KB) - added by deltabrasil 9 years ago.
Screenshot
merkaartor.log (28.9 KB) - added by deltabrasil 9 years ago.
Logfile after downgrade to 0.14. Same problem there.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 9 years ago by deltabrasil

Attachment: Image1.png added

Screenshot

comment:1 Changed 9 years ago by deltabrasil

Demis WMS Server is working.

Changed 9 years ago by deltabrasil

Attachment: merkaartor.log added

Logfile after downgrade to 0.14. Same problem there.

comment:2 Changed 9 years ago by deltabrasil

OSM TMS Server working too... Using UMTS provider VIVO in Brazil (www.vivo.com.br)

comment:3 Changed 9 years ago by Chris Browet

Resolution: fixed
Status: newclosed

Those are providers issue:

Digital globe is down, as is openaerial & opentopo

Removed from default list.

comment:4 Changed 9 years ago by deltabrasil

Resolution: fixed
Status: closedreopened

Sorry for reopening, please see attached log, as Yahoo does not work too, as described.

comment:5 Changed 9 years ago by deltabrasil

Resolution: wontfix
Status: reopenedclosed

Seems to be you are not able to fix, i will close this ticket in that case.

Note: See TracTickets for help on using tickets.