Opened 16 months ago

Last modified 16 months ago

#5487 new defect

Problem with tile.openstreetmap.org

Reported by: Víctor Osvaldo Lozowski Owned by: mapnik-team@…
Priority: trivial Milestone:
Component: mapnik Version:
Keywords: Cc:

Description

I have a problem with service tile.openstreetmap.org (does not load layer mapnik). I could not say what was the specific cause of the error. The other layers (Cycle Map, Transport Map and Humanitarian) I can see them without problems.

This inconvenience I am having in all the browsers that I have (EDGE, Chrome, Explorer and Firefox), even with the cell phone, as long as these devices are connected to the ISP of my house. But when I change the connection (4G for example), the problem disappears and I can see all the layers without problems, for which I am suspecting if the problem is in my IP (incompatibility, blocking, etc.), since even if I I connect with another modem of the same company, I also have no problems.

My public IP is: 200.125.75.10

From now, thank you for your attention

Attachments (2)

falla osm mapnik.jpg (119.3 KB) - added by Víctor Osvaldo Lozowski 16 months ago.
Screenshot of what I see. The map is not visible.
2018-02-01 (2).png (40.4 KB) - added by Víctor Osvaldo Lozowski 16 months ago.
Screenshot of what I see. The map is not visible.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

comment:1 Changed 16 months ago by Víctor Osvaldo Lozowski

My report was originally written in Spanish, translated by an online translator

Changed 16 months ago by Víctor Osvaldo Lozowski

Attachment: falla osm mapnik.jpg added

Screenshot of what I see. The map is not visible.

Changed 16 months ago by Víctor Osvaldo Lozowski

Attachment: 2018-02-01 (2).png added

Screenshot of what I see. The map is not visible.

Note: See TracTickets for help on using tickets.