Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

#99 closed defect (fixed)

Segments get deleted shortly after being added in the applet

Reported by: 80n80n@… Owned by: Immanuel Scholz
Priority: critical Milestone:
Component: applet Version:
Keywords: Cc:

Description

Quite often when adding segments, they will automatically delete themselves a few seconds after being added. This seems to happen more often when the server response is slow.

This is currently making the applet virtually unusable.

Attachments (1)

consoleLog.txt (125.6 KB) - added by 80n80n@… 14 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 14 years ago by 80n80n@…

Attachment: consoleLog.txt added

comment:1 Changed 14 years ago by 80n80n@…

I've added a console log.

One segment disappeared at 14-Dec-2005 22:13:31. I dumped the memory etc immediatly after it happened.

At about 14-Dec-2005 22:27:30 two segments disappeared. I added the segments and then panned upwards. When the screen was redisplayed there were two segments missing. There's also a memory dump immediately after this.

Hope this helps.

comment:2 Changed 14 years ago by Immanuel Scholz

Owner: changed from steve@… to Immanuel Scholz
Status: newassigned

spoke with Steve and the first bet is, that, since the applet's requests to the server are asynchronous, the line segment creation was quicker than the node creation which lead to the try to create a segment "from=0 to=0", which fails..

comment:3 Changed 14 years ago by Immanuel Scholz

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

I hope this is fixed with r866.

Note: See TracTickets for help on using tickets.